З метою популяризації вивчення іноземних мов та удосконалення мовленнєвої компетенції учнів у Мукачівській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №4 з 04.06.2018р. по 21. 06.2018 р. було організовано літній мовний табір “Веселка” (“Rainbow”,“Regenbogen”).
Основна мета нашого мовного табору – зацікавити учнів вивченням іноземних мов, допомогти подолати психологічний та мовний бар’єри, створити відповідне мовне середовище та умови для заохочення учнів до вивчення іноземної мови.
Всього в таборі відпочило та оздоровилося 80 дітей пільгових категорій, які були розподілені на 3 англійські групи (44 учні) та 3 німецькі (36 учнів).
Виховний процес у таборі організовувався за
такими тематичними днями: «Знайомство. Моя сім’я. Мої друзі», «У світі гастрономії»,”Дбаємо про здоров’я, «Сучасні тенденції дитячої моди»,«Крокуємо Європою»,“Школа моєї мрії”, “У колі віртуальних друзів”, “День Музики”, “День Дружби”, “День Пригод”,День Творчості”,«Ми діти твої Україно!»,“Прощавай, наш рідний табір”.
Під час мовних занять вихователі використовували різноманітні методики та засоби навчання, створюючи оптимальне навчальне середоще для досягнення високих результатів у вивченні і закріпленні матеріалу. Вихованці табору виконували різноманітні завдання та вправи різних рівнів складності, створювали власні навчальні проекти, спілкувалися з носіями іноземних мов у режимі “онлайн”, проходили онлайн-тестування за допомогою мобільного додатку “Kahoot”, грали в навчальні та дидактичні ігри,винонували творчі завдання колективного та групового характеру, багато спілкувалися іноземними мовами.
Окрім мовних занять на вихованців табору чекала велика кількість різноманітних майстер-класів, конкурсів (“Ікона стилю”, “Містер та Міс табору”, “Табір має талант”, інтелектуальних та розважальних ігор (“Інтуїція”, “Вгадай мелодію”, “Фотополювання”), спортивних змагань, екскурсій (до замку, театру, кінотеатру, монастиря), квестів і багато іншого. Головною метою проведених заходів є забезпечення активного відпочинку та оздоровлення школярів, пропаганда здорового способу життя, всебічний і гармонійний розвиток особистості.

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *