На базі Будинку Школярів була проведена пізнавально-розважальна вікторина “Я – патріот”.Метою цього заходу було поглибити знання учнів про визначнну історію Батьківщини  та виховати бажання до більш глибшого вивчення та пізнання своєї країни.

До участі у вікторині “Я – патріот” були запрошені учні 7-8 класів загальноосвітніх шкіл міста.Серед команди-5 чоловік(4 учасники і 1 капітан команди).Завданням кожної з команд було підготувати собі назву,емблему та речівку в національному стилі.Перед початком гри  проходило жеребкування ,згідно якого визначилася послідовність участь у ході гри.

Учні нашої школи також не оминули можливості взяти участь і проявити всі свої сили на практиці.Команда “Прапорці” з речівкою “Прапор з нами – перемога за нами!” розпочали участь у конкурсі.У складі команди були учні 8-А класу(капітан Бряник Юлія;Деревянко Анастасія,Рішко Світлана,Бабіч Віктор,Фанта Флоріан) на чолі з класним керівником Борою Світланою Іванівною.  Гра була дуже напруженою, і до останнього не було явних фаворитів.Найбліьше нашій команді сподобався  ІІ і ІІІ тур“Сім див України,чи більше?…” та “Славетні українці! “Наші дітки гідно представили нашу школу та вибороли ІІІ призове місце  і були нагороджені грамотами.

Учні дуже дякують за відведену їм можливість взяти участь у цій вікторині;діляться чудовими враженнями та набутим досвідом.IMG_5414 IMG_5415 IMG_5417 IMG_5419 IMG_5421 IMG_5422

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *